Alkalmi ruha

Alkalmi ruha kínálatunkban hangsúlyosak a koszorúslány ruhák, így legyen szó bármilyen korosztályról a legkisebbektől a menyasszony legjobb barátnőiig, nálam megtalálhatod az ideális darabot!
A koszorúslány ruhák mellett hagyományos értelmeben vett alkalmi ruhákat és menyecske ruhákat is találhatsz nálunk.

Gyerek koszorúslány ruhák


gyerek koszoruslany ruhak A menyasszony gyakran választ gyermek koszorúslányokat, akik viszik a menyasszony uszályát, valamint kispárnán a karikagyűrűket. Nekik érdemes ugyanolyan színű ruhát választani mint a felnőtteknek, hogy a színharmónia ne törjön meg.Hiszen a nyoszolyó lányok is emelik megjelenésükkel az esküvő fényét.
 Azonban a kisebbek ruhájának kiválasztása nem mindig egyszerű feladat.
 Ruhakínálatunk kialakításakor kiemelten figyeltünk arra, hogy üzletünkben a kislányok és a kisfiúk is megtalálhassák a nekik tetsző koszorúslányruhákat, öltönyöket, akár egyforma színben és fazonban is a bébi korosztálytól kamasz méretig. Vásárlóink visszajelzései alapján bizton állíthatjuk, hogy Debrecen legnagyobb koszorúslány gyermek ruha kínálatából válogathatsz itt!
 Mivel az üzlet az utóbbi időben kibővült, mostmár farsang idején is gond nélkül foglalhatsz gyermekednek alkalmi ruhát. Nem érdemes azonban túl hamar jönni. Fél év nagy idő egy gyermek fejlődésében, testalkata változhat. Szükséges az esemény időpontjának a pontos ismerete is a ruhapróbákhoz, hogy le tudd foglalni a kiválasztott ruhát a kisfiadnak, kislányodnak. 

Gyerek koszorúslány ruháink >>

Felnőtt koszorúslány ruhák


fms_7662cutout_copy.jpgA felnőtt koszorúslányok feladata, hogy mindig a menyasszony körül legyenek és támogassák őt a szertartáson, és előtte is. Kiemelt fontosságú feladat lehet a gyermek koszorúslányok koordinálása, segédkezés a fotózáson, valamint a menyasszony "kiszolgálása", hiszen ő nem tud elszaladni egy üveg ásványvízért, egy napernyőért, zsebkendőért, ha szüksége van ezekre......

A csúcspont persze az ifjú pár felkísérése a szertartás helyszínére, a megfelelő öltözékkel is emelve az esemény ünnepélyességét. 

Kínálatunkban különféle színű és fazonú ruhák közül válogathatsz, a kiválasztott ruhát pedig igényed szerint méretre igazítjuk, ha szükséges. S ha egyforma színű és fazonú ruhában szeretnétek a menyasszonyt kísérni, erre is van lehetőség. Nem kell kiegészítők után sem rohangálnod, hiszen nálunk ezek hozzátartoznak a ruhához. Az utóbbi időben egyre inkább a koktél ruhák felé tolódott a kereslet, így próbálunk erre is figyelni választékunk összeállításánál.  

Felnőtt koszorúslány ruháink >>

Alkalmi ruhák

alkalmi.jpgHa elegánsan kell megjelenned egy eseményen, és nem akarsz kifejezetten erre az alkalomra venni egy új ruhát, és már mindegyik ruhádat látta a baráti társaságod, ami a szekrényedben lóg, akkor kölcsönözz, mi segítünk neked megtalálni a legmegfelelőbbet. Valószínűleg úgysem vennéd fel kétszer ugyanazt a ruhát, így a kölcsönzéssel pénzt is spórolhatsz.

Alkalmi ruháink >>

Menyecske ruhák

koktl.jpg.jpgMég nincs menyecske ruhád? Bár menyasszonyi ruhákat már nem tartunk, ha menyecske ruhára van szükséged, keress fel bátran! Akár koktél ruhát szeretnél, akár hosszú de könnyed, vagy éppen abroncsos öltözékre vágysz, biztosan tudunk segíteni.

Menyecske ruháink >>

Keresztelő, áldozó ruhák

elsoaldozo ruhakA keresztelő és az első áldozás nagy események a család, a gyermek életében. Az ehhez illő ruhácskát kölcsönözheted is gyeremekdre, mert bizony ő még nagyon hamar kinőné, ha megvennéd neki.
Az utóbbi időben a kölcsönzőnk kibővült, így már a farsangi szezon sem zavarja a ruhapróbákat. Választhatsz akár már januártól is a gyermeked számára. Az áldozási időpont pontos ismerete nélkül azonban nem tudod lefoglalni, ezért arról érdeklődj, mielőtt bennünket felkeresel!

Keresztelő- és elsőáldozó ruháink >>

Alkalmi ruha kiegészítők


Az alkalmi ruhákhoz stólát, kesztyűt, bolerót, nyakláncot, fejdíszt választhatsz kínálatomban.

Eladó alkalmi ruhák

A folyamatos megújulás szükségessé teszi néhány használt, de jó állapotú ruha eladását. Eladó alkalmi ruháimat megtekintheted ide kattintva.