Felnőtt jelmezek/ costumes

Ugrás a képekhez: FÉRFI NŐI PÁROS 

Jelmeztárunk bővítése folyamatos. Megtalálhatod benne a klasszikusnak számító alakokat, a küldöldről importált licenc jelmezeket, és saját készítésű, ötletes maskarák széles választékát. Akár jelmezpárokat is kölcsönözhetsz, ha összeöltöznél a pároddal. Az utóbbi időben különösen sok új jelmez érkezett. A honlapra nem került fel minden jelmez párban, de szinte minden női jelmez összepárosítható a férfi megfelelőjével, ha összeöltöznél a pároddal.

fms_8404cutout_copy.jpg
Egy év során sok olyan alkalom adódhat, amikor jelmezes bulikat rendezhettek, melyeken bármilyen stílusú maskarát viselhettek. Azonban vannak olyan események, amik hagyományokon alapulnak, mint például a Halloween, Szilveszter és a farsangi bálok. Kínálatunkban igyekszünk mindenféle rendezvényhez biztosítani a választékot. 

Ha nincs konkrét elképzelésed, hogy mit viselj, akkor se csüggedj, a kölcsönzőben egész évben a rendelkezésedre állunk. Szívesen segítünk a megfelelő jelmez kiválasztásában. Az utóbbi években különösen sok egyedi, ötletes jelmezt szereztünk be. Jelmezeinket farsangi szezonban csak Debrecenbe és vonzáskörzetébe tudjuk kölcsön adni, nincs lehetőség postázásra. Jelmezedet kaució megfizetésével foglalhatod le előre, mely a jelmez visszahozatalakor visszajár. Az utóbbi időben a kölcsönző kibővült, már több próbafülke is a rendelkezésedre áll, így nem kell sokat várakoznod, még ha sokan vannak sem. 

Persze nem feltétlenül kell rendezvény ahhoz, hogy beöltözz.....

Ha a párodat szeretnéd meglepni, nálunk megtalálod az erre legmegfelelőbb szexi darabot. Ha egy barátod legény vagy leány búcsújára keresel ötleteket, vagy épp egy reklámfilmet, klippet forgatnál, vagy portfóliót készíttetsz, bátran fordulj hozzám!

Ugrás a képekhez: FÉRFI NŐI PÁROS