Felnőtt jelmezek/ costumes

Ugrás a képekhez: FÉRFI NŐI PÁROS 

Jelmeztáram bővítése folyamatos. Megtalálhatod benne a klasszikusnak számító alakokat, a küldöldről importált licenc jelmezeket, és saját készítésű, ötletes maskarák széles választékát. Akár jelmezpárokat is kölcsönözhetsz, ha összeöltöznél a pároddal. Idén különösen sok meglepetéssel készültem.

fms_8404cutout_copy.jpg
Egy év során sok olyan alkalom adódhat, amikor jelmezes bulikat rendezhettek, melyeken bármilyen stílusú maskarát viselhettek. Azonban vannak olyan események, amik hagyományokon alapulnak, mint például a Halloween, Szilveszter és a farsangi bálok. Kínálatomban igyekszem mindenféle rendezvényhez biztosítani a választékot. 

Ha nincs konkrét elképzelésed, hogy mit viselj, akkor se csüggedj, a kölcsönzőben egész évben a rendelkezésedre állok. Szívesen segítek a megfelelő jelmez kiválasztásában. Ebben az évben különösen sok egyedi, ötletes jelmezt találhatsz nálam. Bővült a választék a páros jelmezek terén is, ezt most már külön kategóriában is megtekintheted. Azonban jelmezeimet csak Debrecenbe és vonzáskörzetébe tudom kölcsön adni. Jelmezedet kaució megfizetésével foglalhatod le előre, mely a jelmez visszahozatalakor visszajár. Ez évben a kölcsönző kibővült, már több próbafülke is a rendelkezésedre áll, így nem kell annyit várakoznod, még ha sokan vannak sem. 

Persze nem feltétlenül kell rendezvény ahhoz, hogy beöltözz.....

Ha a párodat szeretnéd meglepni, nálam megtalálod az erre legmegfelelőbb szexi darabot. Ha egy barátod legény vagy leány búcsújára keresel ötleteket, vagy épp egy reklámfilmet forgatnál, bátran fordulj hozzám!

Ugrás a képekhez: FÉRFI NŐI PÁROS