Felnőtt koszorúslány ruhák

UGRÁS A KÉPEKHEZ

Alkalmi ruha kínálatunkban hangsúlyosak a koszorúslány ruhák, így legyen szó bármilyen korosztályról a legkisebbektől a menyasszony legjobb barátnőiig, nálam megtalálhatod az ideális darabot!
Természetesen a koszorúslány ruhák mellett hagyományos értelmeben vett alkalmi ruhákat és menyecske ruhákat is találhatsz a kínálatunkban.

fms_7662cutout_copy.jpgA felnőtt koszorúslányok feladata, hogy mindig a menyasszony körül legyenek és támogassák őt a szertartáson, és előtte is. Kiemelt fontosságú feladat lehet a gyermek koszorúslányok koordinálása, segédkezés a fotózáson, valamint a menyasszonyt kiszolgálni, hiszen ő nem tud elszaladni egy üveg ásványvízért, egy napernyőért, zsebkendőért, ha szüksége van ezekre......

A csúcspont persze az ifjú pár felkísérése a szertartás helyszínére, a megfelelő öltözékkel is emelve az esemény ünnepélyességét.

Kínálatunkban különféle színű és fazonú ruhák közül válogathatsz, a kiválasztott ruhát pedig igényed szerint méretre igazítjuk, ha szükséges. S ha egyforma színű és fazonú ruhában szeretnétek a menyasszonyt kísérni, erre is van lehetőség. Nem kell kiegészítők után sem rohangálnod, hiszen nálunk ezek hozzátartoznak a ruhához.