Főszerepben a koszorúslányok

Ha felkértek koszorúslánynak, de pontosan nem tudod, hogy milyen feladat vár rád a szertartás alatt, akkor mindenképpen olvasd el ezt a cikket, amiben a feladatkör rövid bemutatása mellett 10 lépésben leírom a koszorúslány ruha kölcsönzés menetét is.

A koszorúslányok feladatai

koszorus.jpg

Az első és egyik legfontosabb feladata a koszorúslányoknak, hogy kiválasszák azt a ruhát, amit a szertartáson fognak viselni. A menyasszony általában legalább két koszorúslányt választ maga mellé, kiknek korosztálya tetszőleges, az egyetlen megkötés, hogy hajadonnak kell lenniük. A koszorúslányok ruhája harmonizál a menyasszony ruhájával, a szín és a fazon az ara ízlésén múlik. A menyasszony gyakran választ gyermek koszorúslányokat, akiknek érdemes ugyanolyan színű ruhát választani, mint a felnőtteknek, hogy a színharmónia ne törjön meg.

A gyerekek szokták a menyasszony uszályát vinni, valamint kispárnán a karikagyűrűket. A felnőtt koszorúslányok feladata, hogy mindig a menyasszony körül legyenek és támogassák őt, valamint a szertartáson is segédkezzenek. Kiemelt fontosságú feladat a gyermek koszorúslányok koordinálása, a kitűzők szétosztása, valamint a színes szalagok kiosztása a sofőröknek, rizs vagy szirom szórás a szertartás után. Ebből a rövid bemutatóból is látszik, hogy komoly feladatai vannak egy koszorúslánynak.
Most pedig lássuk a ruhakölcsönzést tíz egyszerű lépésben.

Kölcsönzés 10 egyszerű lépésben

 1. Nézd meg weboldalamon a felnőtt és gyermek koszorúslány ruhákat.
 2. Válaszd ki a megfelelő darabokat, majd keresd fel üzletemet.
 3. Tekintsd meg személyesen is a szimpatikus ruhákat, én segítek neked a megfelelő méret kiválasztásában.
 4. A ruhát minél hamarabb foglald le, körülbelül 3-4 hónappal a szertartás előtt.
 5. Kaució megfizetésével lefoglalhatod az öltözéket a Te időpontodra.
 6. Egy megbeszélt időpontban leveszem a méreteidet és ha szükséges méretre igazítom a ruhát.
 7. A szertartás előtti héten, ha szükséges az üzletben  újra felpróbálhatod a rád igazított darabot, s kiválaszthatod hozzá a kiegészítőket, melyeket ingyen biztosítok számodra.
 8. Egyenlítsd ki a kölcsönzési díjat. 
 9. A szertartás előtti napon elviheted a kikölcsönzött ruhát tiszta, vasalt állapotban, az összes általad választott kiegészítővel zárt ruhazsákban.
 10. A kölcsönzés ideje 3 nap, a szertartást követő munkanapon hozd vissza levetett állapotban a ruhát.
 11. Ha időben és hiánytalanul, sértetlenül hoztad vissza, a kaució visszajár neked.

Az összes debreceni esküvői ruhaszalonban  a menyasszonyoké a főszerep, a koszorúslányruha kölcsönzés csak egy kiegészítő szolgáltatás. Én nem foglalkozom menyasszonyi ruha kölcsönzéssel, azért hogy maximális figyelmet tudjak fordítani a koszorúslányokra.
Ha meglátogatod üzletemet,  ingyenes parkolási lehetőség vár az udvarban az üzlet előtt.
Ha ízelítőt szeretnél ruháimból, kattints ide
, ha pedig a teljes kínálatomra vagy kíváncsi, gyere el hozzám az üzletbe!
Ebben az évben a kölcsönző alapterülete bővült, így már nem kell olyan sokat várni a ruhapróbára a farsangi időszakban sem.
Remélem a segítségedre lehettem az elmúlt pár percben és nemsokára találkozunk!