Lehet telefonon vagy e-mailben foglalni?

 Nem lehet, minden ruhakölcsönzés és jelmezfoglalás személyesen történik.
A későbbi félreértések elkerülése végett jobb, ha személyesen tekinted meg a neked tetsző ruha állapotát, biztosabb, ha felpróbálod a mérete miatt, és az ekkor szerzett benyomások alapján dönthetsz. Így biztosan nem ér csalódás.

Jelmezt eltetetni, lefoglalni telefonon és e-mailben sem lehet!!! A farsangi szezonban nem postázunk,  nincs erre idő. Kérjük, hogy ez irányú kéréssel ne keressetek! Ezért csak Debrecenbe és vonzáskörzetébe adjuk kölcsön a jelmezeket, alkalmi ruhákat - amennyiben személyesen érte tudsz jönni és vissza is tudod hozni  (hiszen egy kölcsönzés 3 alkalom: kiválasztás, elvitel, visszahozatal)

Online megrendelésre - csak előzetes tájékoztatás alapján - és csak az eladó ruhák, jelmezek esetében van lehetőség, kizárólag a honlapon található "eladó" kategória alatt feltüntetett termékeknél !

 A farsangi szezonban a nagy érdeklődés miatt sok a munka, esetenként nagy a zsúfoltság, így érdeklődő e-mailekre nem tudunk rögtön válaszolni, néha csak csak 1-2 nap késéssel.
 Ezért kérjük, hogy a jelmezekről telefonon érdeklődjetek! KIZÁRÓLAG MUNKAIDŐBEN, mert az üzletben lévő nyilván tartás nélkül nem tudjuk megmondani, hogy egy adott jelmez szabad-e az adott időpontra vagy már lefoglalta más.
 Minden egyéb kérdésre itt találtok választ a gyakori kérdéseknél vagy az adott jelmez fotójánál, (ha rákattintva kinagyítod, alul találod az információkat: kölcsönzési díjak, méretek)