Mi a ruhafoglalás, bérlés mente?

Mivel az üzletben nagyon sokféle ruha közül választhatsz, katalógusokba gyűjtöttük össze a teljes kínálatot. Ezekből kiválaszthatod a neked tetsző ruhákat, melyeket rögtön fel is próbálhatsz. Kérd az eladók segítségét, hiszen nem minden ruha szabad minden időpontra.
Ha megtaláltad a tökéletes darabot, kaució megfizetésével lefoglalhatod az alkalmi, koszorúslány ruhát. A kaució mértéke 5 vagy 10 ezer forint.

 Táncruháknál ruhánként 3 ezer forint foglalót kell fizetned.  

 Gyermek jelmezeknél,  kiegészítőknél a teljes összeget előre ki kell fizetned, de ebből a fele minősül foglalónak. Tehát ha lemondod a bérlést, a fele nem jár vissza. Az előre kifizetett kölcsönzési díj másik felét visszafizetjük. De ha nyomós okod van rá, hogy visszamondd a kölcsönzést, akkor egy későbbi kölcsönzésbe beszámítjuk egészen év végéig a foglalódat is. (betegség esetén vagy az esemény elmaradása miatt.) 
A felnőtt jelmezek bérlésénél kaució megfizetésével foglalhatod le e jelmezedet. Ennek mértéke 5 vagy 10 ezer forint. Bolond ballagásra 2 ezer forint.
Ha lemondod a ruha bérlését, a kaució nem jár vissza. (hiszen lefoglaltad mások elől egy adott időpontra) A kölcsönzési díjat a ruhák elvitelekor kell kiegyenlíteni. A kölcsönzési díjat és a kauciót külön kezeljük. Kauciód a bérelt öltözék visszahozatalakor visszajár. Mindezek miatt üzletünkben csak készpénzes fizetésre van lehetőség!

 A - jelmezek kivételével - a kiválasztott ruhát méretre igazítjuk. Ezeknél az esemény előtt egy utolsó próba alkalmával még egyszer felpróbálhatod, majd előtte 1-2 nappal elviheted a rád alakított ruhát, ekkor kell fizetned a ruhabérleti díjat

 Üzletünkben csak készpénzes fizetésre van lehetőség!

A kölcsönzési idő 3 nap, az esemény előtti és utáni munkanappal együtt. Halloweenkor hamarabb is elvihetőek a jelmezek! Mikulás jelmezeink rövidebb időre bérelhetőek.

Az üzlet előtt az udvarban ingyenesen parkolhatsz!