Mi a teendő, ha lemondom a ruha bérlését?


Minden kölcsönzés előzetesen foglaló megfizetésével történik: ezzel biztosítod be, hogy ne adjuk oda másnak, amit kiválasztottál arra a napra, amikorra neked kell. Számunkra is biztosíték, hogy te biztosan elviszed majd. Amenyiben mégsem, ez nekünk veszteség, mert már másnak nincs időnk odaadni, ha neked tartottuk fenn. Ezért alap esetben a foglaló a ruhakölcsönzés lemondása esetén nem jár vissza. 
 
 Gyermekjelmezeknél speciális a helyzet, mivel előre elkérjük a teljes kölcsönzési díjat. Ennek azonban az 50%-a minősül foglalónak, ezért a másik 50%-ot visszafizetjük, ha rajtad kívülálló okok miatt nem tudod elvinni a lefoglalt jelmezt. A foglaló része azonban lemondás esetén nem jár vissza. De van lehetőség későbbi időpontra való átírásra, beszámításra más ruha lefoglalása esetén egészen az adott év végéig.

 Felnőtt jelmezek kölcsönzsénél és egyéb ruháknál a kaució megfizetésével előre lefoglalod a jelmezt egy adott időpontra. Ezért lemondás esetén ez nem jár vissza, hiszen lefoglaltad a ruhát más elől. Azonban ha alapos indokod van a ruhabérlés lemondására, akkor lehetőség szerint teljes egészében beszámítjuk a foglalódat egészen az adott év végéig  - akár más - ruha más alkalomra történő kikölcsönzéséhez is. De ehhez az szükséges, hogy személyesen visszahozd a kölcsönzőbe a ruhafoglalási lapot, és írunk neked a későbbi beszámításról egy kötelezettség vállalási papírt. (betegség vagy az esemény elmaradása esetén)
 Ha a ruhát elviszed és használod, akkor a hiánytalan visszaszállítás után a kauciód visszajár!