Mikor célszerű lefoglalni az első áldozó ruhát?

Bármikor le lehet.
Figyelembe kell azonban venni, hogy ez az a korosztály, amely igen gyors testi fejlődés időszakában van. A hormonális változások a 10-12 éves kislányok testalkatát folyamatosan és igen hamar átváltoztatják, vonalaik nőiesednek. Ezért nem érdemes 3-4 hónapnál előbb útnak indulni.  Szükséges az áldozás időpontjának pontos ismerete is, e nélkül csak egy próba a ruhapróba, nincs sok értelme, ha nem tudjuk mikorra felírni. Az időpont általában év elején eldől, hamarabb nem igen. Nagyon fontos, hogy a nem átlagos testalkatú, túlsúlyos kislányoknak kevesebb ruha áll rendelkezésére, ezért nem szabad kivárni az utolsó hetekig!
Ruhakölcsönzőnk abban az egyedülálló helyzetben van, hogy farsangi jelmezek kölcsönzésével is foglalkozunk. Ezért nálunk február elejétől-március közepéig kevesebb idő jut és kevesebb a hely is más ruhák próbájára. Márciusbra is előzetes bejelentkezés szükséges! 
 Ezt követően már bármikor lehet jönni nyitva tartási időben akár koszorús lánykáknak, akár keresztelőre vagy áldozó lányok részére keresnek ruhácskát. Kisfiúknak bocskai öltönyt, öltönyt és frakkot kínálunk.
 Képgalériánkban minden ruha ára és mérete megtalálható annak fotója alatt, így előzetesen fel tudják mérni a lehetőségeket. Kölcsönzési feltételeinkről pedig olvashatnak itt a gyakori kérdéseknél.