Gyermek koszorúslány ruhák

UGRÁS A KÉPEKHEZ

Alkalmi ruha kínálatunkban hangsúlyosak a koszorúslány ruhák, így legyen szó bármilyen korosztályról a legkisebbektől a menyasszony legjobb barátnőiig, nálunk megtalálhatod az ideális darabot!

gyermek koszoruslany ruhaA menyasszony gyakran választ gyermek koszorúslányokat, akik viszik a menyasszony uszályát, valamint kispárnán a karikagyűrűket. Nekik érdemes ugyanolyan színű ruhát választani mint a felnőtteknek, hogy a színharmónia ne törjön meg.Hiszen a nyoszolyó lányok is emelik megjelenésükkel az esküvő fényét.
Azonban a kisebbek ruhájának kiválasztása nem mindig egyszerű feladat.

Ruhakínálatunk kialakításakor kiemelten figyeltünk arra, hogy üzletünkben a kislányok és kisfiúk is megtalálhassák a nekik tetsző koszorúslány ruhákat, öltönyöket, akár egyforma színben és fazonban is a bébi korosztálytól a kamasz méretig.

Természetesen a koszorúslány ruhák mellett hagyományos értelmeben vett alkalmi ruhákat és menyecske ruhákat is találhatsz a kínálatunkban.

Az utóbbi időszakban  kölcsönzőnk már nagyobb alapterületen, több próbafülkével vár, így már a farsangi szezonban sem kell várnod a ruhapróbával. Gyere bátran, ha már tudod, hogy mikorra kell és foglald le előre!