Koszorúslány ruha kölcsönzés

Dátum: 2018. aug. 31.   |   írta: Sissy

Választékunk tüllszoknyás
 gyermek ruhákkal bővült!Gyermek koszorúslány ruhák óriási választékban kölcsönözhetőek. 

 Ruháink kiváló minőségben,  4 rétegű szoknya-résszel  készülnek, bőségük hátul fűzéssel állítható. Széleskörű szín-fazon-és méretválasztékot talál nálunk, akár egyforma fazonban és színben is bármilyen méretre. Érdemes megtekinteni! 
Honlapunkon minden ruha fent van, fotójuk alatt olvasható azok kölcsönzési díja, és hogy az adott ruha milyen méretválasztékban áll rendelkezésre.(kattintson az adott képre a nagyításért!)
Egyedülálló szolgáltatásunk, hogy minden kislánynak térítésmentesen biztosítunk abroncsot, kesztyűt, fejdíszt, kis táskát és nyakpántot a ruha mellé, hogy a nagy napon teljes legyen az összkép, s gyermeke elkápráztathassa a násznépet, és megjelenésével méltóképpen emelje az esemény színvonalát az ifjú pár megelégedésére.

Ősszel beindulnak a szalagavatók, s - mint táncruhakölcsönző is - gyakoriak nálunk a táncruha próbák, melyek elég időigényesek is lehetnek. Ezért szeptembertől kérjük érdeklődjenek telefonon a megfelelő időpontról - ha ruhapróbára jönnének gyermekeikkel -, hogy elkerülhessük a nagy várakozási időt! 

 Az üzlet előtt hátul az udvarban ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. 

 Üzletünkban csak készpénzes fizetésre van lehetőség - a kaució miatt, mely a kölcsönzés végén visszajár Önöknek! A kauciót előre kérjük el, ezzel tudják lefoglalni a ruhát egy adott időpontra. Mértéke ruhánként 5 vagy 10 ezer forint.

Szeretettel várjuk érdeklődésüket!