Jelmez/ costume

Jelmezkínálatunkban megtalálhatóak mind a gyermek, mind pedig a felnőtt jelmezek. Sőt, akár jelmezpárokat is kölcsönözhetsz, ha összeöltöznél a pároddal. A jelmezkínálat bővítése folyamatos. Megtalálhatod benne a klasszikusnak számító alakokat, a küldöldről importált licenc jelmezeket, és egyedi, saját készítésű maskarák széles választékát. Ötletes, szexi jelmezeinkkel akár a párodat is meglepheted. 

Gyerek jelmezek


gyerek jelmezek Farsangi időszakban a gyermekek gyakran extra kérésekkel állnak elő, hogy minek is szeretnének beöltözni. Ha problémáid akadtak a kívánt jelmez beszerzésével, tekintsd meg kínálatunkat, amelyben klasszikus és modern mesehősök, kedves állatfigurák, szuperhősök is megtalálhatóak: Legyen az  a gyermeked kedvenc mesehőse, filmszereplője. 
Nálunk nem csak ötleteket kaphatsz, hiszen nekünk is örömet okoz, ha látjuk a gyermeked elégedett arcát, amikor önfeledten ölti magára a kiválasztott maskarát. Az utóbbi időben kölcsönzőnk a háromszorosára bővült, több próbafülke áll rendelkezésre, így már nem kell annyit várnod a ruhapróbára.

A jelmezekhez itt minden olyan kiegészítő hozzátartozik, amely megadja a karakter fő jellegzetességét, s ezekért nem kell külön bérleti díjat fizetned. De ezek némelyikét külön meg is vásárolhatod.

Gyermek  jelmezeink egész évben elérhetőek, de célszerű előre lefoglalni, ha már megvan a jelmezes bál időpontja. Január 20-tól pedig meghosszabbított nyitva tartással várunk!

Gyerek jelmezeink >>

Felnőtt jelmezek


fms_8404cutout_copy.jpg Egy év alatt sok olyan alkalom adódhat, amikor  jelmezes bulikat rendezhettek. Ezeken bármilyen stílusú maskarát viselhettek. Vannak olyan események, melyek hagyományokon alapulnak, mint például a Halloween, Szilveszter és a farsangi bálok.
Ha nincs konkrét elképzelésed, hogy mit viselj, akkor se csüggedj, a kölcsönzőben egész évben a rendelkezésedre állunk, és szívesen segítünk a megfelelő jelmez kiválasztásában. Az utóbbi időben különösen sok ötletes páros maskara került be a kínálatunkba. Kölcsönzőnk kibővült, így már több próbafülkében, egyszerre többen is tudtok próbálni.

Persze nem feltétlenül kell rendezvény ahhoz, hogy beöltözz.....

Ha a párodat szeretnéd meglepni, esetleg leány-vagy legénybúcsúra készülsz, vagy csak egy klipp forgatásra, portfolio fotózáshoz,  nálam megtalálhatodod az erre legmegfelelőbb darabokat is. Bátran forduljatok hozzánk, segítünk!

Felnőtt jelmezeink >>

Jelmez kiegészítők


A jelmezekhez minden olyan kiegészítőt biztosítunk, amely megadja annak fő jellegzetességét, nélkülözhetetlen a teljességhez. S ezekért többnyire nem kell külön fizetned, pl:  bilincs, sapka, gumibot, kard, kereszt, kalap, esetenként a paróka. Cipő, csizma nem tartozik a jelmezekhez!

 

Azonban ha csak egy-egy kalapra, parókára, kesztyűre van szükséged, vagy még több dologgal dobnád fel a maskarádat, mint ami jár mellé, akkor ezeket külön vagy ráadásként is bérelheted. Bizonyos kellékeket külön meg is vásárolhatsz, pl. bajusz, szakáll, szemmaszk, vámpír fog, arcfesték, mű-vér, kalapok, parókák,.....

 

Eladó jelmezek

Eladó jelmezeinket a Ruhatárban tekintheted meg.