Keringő

UGRÁS A KÉPEKHEZ

Ha szalagavatóra, vagy gólyabáli nyitótáncra készülsz, minőségi táncruhák kínálatával várunk üzeletünkben. A főbb tánctípusokhoz illő ruhák közül segítünk kiválasztani neked a megfelelőt, és igényeid szerint méretre is igazítjuk. Csoportok, osztályok esetében egy előre megbeszélt időpontban levesszük a méreteket, és már a főpróbára is biztosítjuk az egyéni méretre alakított ruhákat. Debrecen 100 km-es körzetébe pedig ingyenes kiszállítást is vállalunk.

csere5.jpgA keringő ruhának légiesnek kell lennie, mely könnyen suhan a táncos után. Ezért a hatalmasra merevített - egyébként egyedileg nagyon szép - menyasszonyi ruhákat nem tartjuk olyan jónak a tánchoz, mint az egyforma, egyszerűbb és könnyedebb keringő ruhákat. Ezeket egyébként sokkal olcsóbban is lehet kölcsönözni. Szebb látványt is nyújtanak a kívülálló számára, mint a többféle stílusú menyasszonyi ruhák kavalkádja. A legszebb a fehér, vagy a pasztellszínű táncruha melyet egyaránt lehet viselni angol vagy bécsi keringőhöz is.

Ezt jól kiegészíti a fiúk elegáns fekete frakkja, s ünnepélyessé teszi a kesztyű. Fontosnak tartjuk, hogy a lányok mellett minden fiú is egyforma fazonú ruhában táncoljon!