A kölcsönző

Miért a Sissy Ruhakölcsönző a jó választás?


Számos olyan alkalom van egy ember életében, amelyen különleges ruhában kell megjelennie. Amennyiben Te is egy ilyen esemény előtt állsz, és  alkalmi öltözéket, jelmezt, vagy táncruhát keresel, a Sissy Ruhakölcsönző megoldást jelenthet számodra. Tizenhét éve működő üzletünk elsősorban a ruhák kölcsönzésével foglalkozik, azonban mindig akadnak megvásárolható darabok is.

Ha saját magadnak keresel alkalmi, menyecske vagy koszorúslány ruhát, kölcsönzőnkben jelenleg kiárusítás miatt nagyon kedvező áron vásárolhatsz akár új ruhát is. Ha pedig kölcsönözni szeretnél, a kiegészítők miatt nem kell aggódnod, mert a legszükségesebb darabokat biztosítani tudjuk számodra, amennyiben szeretnéd.

Üzletünkben a legkisebbekre is gondolunk, hiszen egy első áldozás, vagy koszorúslány-szerep emlékezetes élmény egy kislány életében. Gyermek koszorúslány, áldozó és keresztelő ruháink bőséges választékát úgy alakítottuk ki, hogy a szülők és gyermekeik egyaránt rátaláljanak arra a ruhácskára, mely igényeiknek és ízlésüknek is megfelel - változatos hagyományos és modern stílusban.

fms_8971_copy2.jpg
Büszkék vagyunk folyamatosan bővülő gyermek és felnőtt jelmez készletünkre, mely ugyanúgy tartalmaz külföldről importált licenc jelmezeket, mint jól bevált, klasszikus darabokat. Az utóbbi időszakban különösen sok egyedi felnőtt maskarával bővült a választék. Az üzlet alapterülete a háromszorosára nőtt, így a ruhapróbákra nem kell várakozni.
Farsangi időszaknan nem áll módunkban jelmezt postázni, ezért kérjük keressenek fel bennmünket személyesen, vagy válasszanak megvásárolható jelmezeink közül !

Tudjuk, hogy szalagtűző előtt nem könnyű olyan táncruhát találni, amely egyaránt tetszik a diákoknak, a tánctanárnak, a szülőknek és a tanároknak is, hiszen sok éve segítünk végzős osztályoknak a megfelelő ruha kiválasztásában. Éppen ezért kölcsönzőnkben bármilyen műfajhoz is keresgélsz (keringő, spanyol, latin táncok, showtáncok, vagy más táncos produkció) találhatsz megfelelő fazont minden méretben. A szükséges igazítások után pedig mindenkin tökéletesen fest majd a kiválasztott ruha, amelyet 100 km-en belül ki is szállítunk.

Ha mindezek után személyesen is megnéznéd kölcsönözhető ruháinkat, látogass el Debrecenbe, a Piac utca 75. szám alatti udvarban lévő üzletünkbe, ahol örömmel segítünk majd a válogatásban is! Ügyfeleink részére a parkolás ingyenes az üzlet előtt az udvarban!

A részletes kínálatról a Ruhatár pontban tájékozódhatsz!