Latin, spanyol

UGRÁS A KÉPEKHEZ

Ha szalagavatóra, vagy gólyabáli nyitótáncra készülsz, minőségi táncruhák kínálatával várunk az üzeletben. A főbb tánctípusokhoz illő ruhák közül segítünk kiválasztani neked a megfelelőt, és igényeid szerint méretre is igazítjuk. Kérésre a helyszínen bemutatjuk.

Csoportok, osztályok esetében egy előre megbeszélt időpontban levesszük a méreteket, és már a főpróbára is biztosítjuk az egyéni méretre alakított ruhákat. Debrecen 100 km-es körzetébe pedig ingyenes kiszállítást is vállunk.

csere4.jpgA latin táncok - mint a szamba, a rumba, a cha-cha-cha, a mambo... - legfőbb jellemzője, hogy a test minden részét megmozgatják. Éppen ezért ezekhez a testhez álló ruhákat ajánlanánk, mivel kiemelik a test mozgását, és szép látványt nyújtanak. Ám nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a fürdőruha anyagból készült vagy túl világos, neonszínű táncruhák nem mindenkinek állnak jól, mert azt is kiemelik, amit szeretnénk elrejteni. A molettebb lányok számára előnyösebbek a sötét színek, mint pl. a fekete, a bordó, vagy a piros. Jótékonyan leplez a tarka ruha is.

A legfontosabb azonban, hogy a ruha a zenével összhangban legyen, s te jól érezd magad benne, ne feszélyezzen a viselése!