Népek táncai

UGRÁS A KÉPEKHEZ

Ha szalagavatóra, vagy gólyabáli nyitótáncra készülsz, minőségi táncruhák kínálatával várunk üzeletünkben. A főbb tánctípusokhoz illő ruhák közül segítünk kiválasztani neked a megfelelőt, és igényeid szerint méretre is igazítjuk.

Csoportok, osztályok esetében egy előre megbeszélt időpontban levesszük a méreteket, és már a főpróbára is biztosítjuk az egyéni méretre alakított ruhákat. Debrecen 100 km-es körzetébe pedig ingyenes kiszállítást is vállalunk.

bajor_pros_msolata.jpg.jpgA különböző népzenékhez illő táncokhoz feltétlenül olyan ruha kell, amiről már ránézésre is meg lehet tippelni, hogy milyen táncot fog látni a közönség. Itt azonban még arra is kell figyelni, hogy ha nem profi táncosokról van is szó, az egy kívülálló számára ne legyen feltűnő.

Ezért az is fontos, hogy a ruhák ne csak a népzenére jellemzőek legyenek, hanem egyszerűek és könnyed mozgásra alkalmasak is. S ha jó a zene-és ruhaválasztás, az már önmagában is "eladja" a táncot.


Bármilyen táncot választottatok, várunk titeket üzletünkben, hogy együtt kiválasszuk azt a táncruhát, amiben igazán jól érezhetitek magatokat, hiszen szalagtűzőtök csak egyszer van az életetekben!