Ruhatár

Ruhatárunkban összegyűjtöttük neked a kínálatunk három legfontosabb ágát: a jelmezeket, az alkalmi ruhákat és a táncruhákat.

Jelmezek


gyerek jelmez Jelmezkínálatunkban megtalálhatóak mind a gyermek, mind pedig a felnőtt jelmezek.
Az utóbbi időben különösen sok jelmezpárral bővült a kölcsönözhető felnőtt jelmezek listája, ha összeöltöznél a pároddal. A választék bővítése folyamatos. Megtalálhatod benne a klasszikusnak számító alakokat, a küldöldről importált licenc jelmezeket, és persze saját készítésű, minőségi maskarák sokaságát, változatos és ötletes szexi jelmezeket, amelyekkel meglepheted a párodat.
Felnőtt és gyermek jelmezeink egész évben elérhetőek, és személyes megtekintés és próba alapján kölcsönözhetőek, ezért elsősorban a Debrecenben és vonzáskörzetében élők igényeit tudjuk kielégíteni. Az üzlet alapterülete kibővült, így egyszerre több próbafülkében, gyorsabb kiszolgálással, hamarabb tudsz próbálni. Az üzlet előtt az udvarban ingyenes parkolóhelyek várnak!

Jelmezeimről bővebben >>

Alkalmi ruhák


fms_8012cutout_copy.jpg Alkalmi ruha kínálatunkban hangsúlyosak a koszorúslány ruhák. Nem tartunk menyasszonyi ruhákat azért, hogy maximális figyelmet tudjunk fordítani a koszorúslányokra, legyen szó bármilyen korosztályról a legkisebbektől a menyasszony legjobb barátnőiig.
Természetesen a hagyományos koszorúslány ruhák mellett egyéb alkalmi ruhákat, koktél ruhákat és menyecske ruhákat is találsz a kínálatunkban. A kölcsönzés csak személyesen történhet, hiszen elengedhetetlen a ruhapróba azért, hogy lásd, illik-e az egyéniségedhez, s jól áll-e a kiválasztott ruha! Ezeket a ruhákat nem postázzuk!
Az utóbbi időben bővült az üzlet alapterülete, így már a farsangi szezonban sem okoz gondot a ruhapróba. Az üzlet előtt az udvarban pedig ügyfeleim számára ingyenes a parkolás! Így a kiválasztott ruhát sem kell messzire cipelned.

Alkalmi ruháimról bővebben >>


Táncruhák


fms_8146cutout_copy.jpg Ha szalagavatóra, vagy gólyabáli nyitótáncra készülsz osztály -vagy évfolyamtársaiddal, minőségi táncruhák kínálatával várunk üzeletünkben. Csoportok, osztályok esetében egy előre megbeszélt időpontban elvisszük a táncruha kínálatunkat megmutatni, levesszük a méreteket a saját iskolátokban, és már a főpróbára is biztosítjuk az egyéni méretre alakított ruhákat. Ha megtetszett valami a honlapunkról, látogassatok el hozzánk személyesen is! Csoportos kedvezményekkel várjuk érdeklődéseteket!

Táncruhámiról bővebben >>Ha nem debreceniek vagytok, de 100 km-en belül éltek, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, s ha a többségnek tetszik valamelyik ruha, szívesen elviszem nektek bemutatni. Sajnos távolabbi városokba csak akkor tudjuk kölcsön adni a táncruhákat, ha személyesen eljöttök, mert a ruhapróba elengedhetetlen! Sztreccses ruhák, kiegészítők postázása előzetes méret egyeztetés alapján megoldható.

Kiegészítők


Ruhakínálatunk mellett a kiegészítőkről is gondoskodunk mind az alkalmi ruhák, mind a táncruhák, mind pedig a jelmezek esetében.

A jelmezekhez minden olyan kiegészítőt biztosítunk, amely megadja annak fő jellegzetességét, nélkülözhetetlen a teljességhez. S ezekért nem kell külön fizetned, pl: bilincs, sapka, gumibot, kard, kereszt, kalap vagy paróka. Bizonyos kellékeket külön meg is vásárolhatsz, pl. bajusz, szakáll, szemmaszk, vámpír fog, arcfesték..... Keresd az "Eladó jelmezek" alatt -a teljesség igénye nélkül.

Ha már van táncruhád, de még valami hiányzik.....cipők, kalapok, parókák, cilinder, sétapálca......külön is kölcsönözhető  500-1000 Ft-os  árig!

A Ruhatárban megtekintheted kínálatunk egy részét. A képeken látható ruhák nem mutatják be a teljes repertoárt - mert folyamatos az utánpótlás - így akkor is érdemes felkeresned üzletünket, ha itt nem találod meg a számodra ideális darabot.