Show-tánc

UGRÁS A KÉPEKHEZ

Ha szalagavatóra, vagy gólyabáli nyitótáncra készülsz, minőségi táncruhák kínálatával várunk az üzeletünkben. A főbb tánctípusokhoz illő ruhák közül segítek kiválasztani nektek a megfelelőt, és igényeitek szerint méretre is igazítjuk.

Csoportok, osztályok esetében egy előre megbeszélt időpontban levesszük a méreteket, és már a főpróbára is biztosítjuk az egyéni méretre alakított ruhákat. Debrecen 100 km-es körzetébe pedig ingyenes kiszállítást is vállalunk.

fms_8146cutout_copy.jpgA francia revü típusú táncokhoz elsősorban frakkot ajánlunk a fiúk és lányok számára egyaránt. Ha kiegészítitek cilinderrel, kesztyűvel, nagyon elegánsak lesztek. Nálunk mindezt megtaláljátok. A mókásabb charlestonhoz pedig inkább a lezserebb fazonú, századelőt idéző, térd fölöttig érő színes, hangulatos, rojtos, flitteres ruha illik. Ha csak kiegészítőkre van szükségetek, külön is kölcsönözhettek kalapot, húzentróglit, sétapálcát, parókát,......

Nagyon fontos már a zene kiválasztása és a koreográfia is. Van azonban, aki a ruha kiválasztásával kezdi, s ahhoz illő táncot, zenét keres.


Bármilyen táncot is választottatok, gondoljatok a csoport minden tagjára a ruhaválasztásnál!