Termék Adatlap:
Balerina jelmezek
Leírás:

Barbinak sok szép ruhája van, balerína öltözékében te is igazi primadonna lehetsz. A többi balerína jelmezünk más fazon, narancssárga és piros színben eladóak. Felnőtt balerína ruháink nagylányokra már jók, és 6.000 forintért kölcsönözhetőek. A képre kattintva megtekintheted.

Tü-tü szoknyák önállóan is kölcsönzhetőek több színben 1.000 forintért: rózsaszín, ciklámen, barack, fehér, piros, világoskék

Tartozékai: Ruha
Méretek: 122-128 cm
Kölcsönzés menete ?
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek