Termék Adatlap:
Bernáthegyi kutya jelmez
Leírás:

Ments meg valakit az életveszélyből! Puha, kellemes viseletű, vékony anyagú, de mégis szőrös hatású kezes-lábas, mely kapucnis, így nem fedi az arcot. Könnyebb benne beszélgetni egy farsangi partin. Elől cipzáros, ezért nem okoz gondot, ha ki kell menned...

Max. 52-es méretig  és kb. 180 cm magasságig kényelmes viselet, teljes hossza válltól 140 cm. Bokája be van gumizva, ezért nem fogod letaposni, ha kicsit hosszú, így hölgyekre is jó.

Tartozékai: Kapucnis kezes-lábas
Méretek: M.L.
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 7000 Forint
Kaució: 5000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek