Termék Adatlap:
Bohóc jelmezek
Leírás:

A színes ruhákba öltözött bohócok a középkorban a vásári forgatag népét szórakoztatták, az udvari bolondok pedig a lakomák alatt tréfáikkal derítették jó kedvre az udvar népét. Olyasmit is kimondhattak, amiért másnak a fejét vétette a király, így kiváltságos helyzetben voltak. Lehettek cinikusak, viccesek, de esetlen, szánalomra méltó figurák is. Manapság főleg a cirkusz világából ismerhetjük a bohócokat, akikkel ma már önálló műsorszámokat láthatunk, az arcfestés pedig elmaradhatatlan kelléke az előadásnak. Újabban  a lufibohócok, bohóc doktorok is bekerültek a köztudatba, hiszen a gyerekekre megnyugtatóan hat pajkosságuk, játékosságuk. A nevetés pedig gyógyír a kis betegeknek is.

Udvari bolond jelnmezünk 122-128 cm, 4.000 forint (piros-sárga-zöld színösszeállítású) nincs róla fotó. A kisebb méretű bohóc jelmezt a képre kattintva megtekinthetik.

Arcfestéket és egyéb bohóc kiegészítőket árusítunk.

Tartozékai: Kezes-lábas, sapka parókával/paróka, orr
Méretek: 122 cm, 122-128 cm, 140-146 cm
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 3000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek