Termék Adatlap:
Gésa jelmezek
Leírás:

Egy kis sminkkel és egy jó konttyal - melybe be tudod tűzni ezt  a szép legyező formájú fejdíszt - igen szép gésa lehetsz. Jelmezeinket magasság szerint méretezzük, a megadott méretnél alacsonyabb kislányokra hosszúak. Vékonyabb gyermekekre valók, a molettebb kislányoknak a Mulan jelmezeinket ajánljuk, melyek olyan színesek, hogy akár gésának is viselhetőek.

A képre kattintva valamennyi megtekinthető, méretük a kép alatt olvasható, s ha eltérő a kölcsönzési díja, azt is feltüntettük.

Tartozékai: Ruha, fejdísz
Méretek: 122-128 cm, 134-140 cm
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 5000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek