Termék Adatlap:
Halloween női jelmezek
Leírás:

Kísértet asszonyság, az alvilág uralkodónője, a halál menyasszonya, zombi menyasszony, törött gésa, pszicho baba, horror bohóc lány, bukott angyal, horror apáca..... képzeletünk határtalan. Nézd meg itt mindet a képre kattintva, s biztosan nem maradsz jelmez nélkül a Halloween partira. Kölcsönzési díjuk -mely eltérő-, a fotóik alatt olvasható.

Arcfestékkel, harisnyákkal, parókákkal, tetoválásokkal, művérrel, vámpírfoggal is tudunk segíteni, ha még nincs semmi ötleted Halloweenre.

Jelmezeinkhez férfi jelmez párnak lentebb láthatják néhány ajánlatunkat.

Tartozékai: Szoknya, felsőrész, fejdísz/kalap
Méretek: Minden méretben
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 7000 Forint
Kaució: 5000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek