Termék Adatlap:
Jégvarázs, Elza jelmezek
Leírás:

A csodás varázslatokra képes Elza figurája közkedveltebb a kislányok körében farsangkor, mint a kedves Anna. Talán a szépséges ruhája miatt. Jelmezeinkhez copfot és fejdíszt biztosítunk.

Különböző méreteink kissé eltérő fazonúak. A lepel sosem ér a földig, hiszen úgy nem lehet benne játszani, mindig rátaposnának a csoporttársak. Éppen ezért csak a megadott magasságra tudjuk adni. Képeinken megtekinthetik a többi fazont is.

Elza varázspálcát, fejdíszt és kesztyűt árusítunk is.

Tartozékai: Ruha, fejdísz, copf/paróka, varázspálca
Méretek: 104-140 cm-ig
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 5000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek