Termék Adatlap:
Mikulás öltözékek amerikai stílusban
Leírás:

A Mikulás a tengerentúlon nagy pocakú, nagy szakállú, de jellemzően rövid kabátos. Itthon is egyre többen keresik a hagyományos hosszú kabátos magyar Télapó öltözék mellett a rövid fazonút. Főleg benti használatra előnyös, nem olyan meleg, mint a hosszú kabát.

Jelmezeink jó minőségűek, bélelt, de nem vastag, plüss anyagúak. Minden alapvető kiegészítőt tartalmaznak, de bérelhető még hozzá: mikulás bot, csengettyű, zsák, szemüveg, pót pocak. Csizmát nem tartunk, helyette csizma szárat kölcsönözhetnek. Mindezeket megtekinthetik a képre kattintva, alattuk olvasható a kölcsönzési díjuk is.

 Mikulás kabátot, néhány kiegészítő kelléket és Mikulás szakállakat külön is árusítunk.

Tartozékai: Nadrág, rövid kabát, öv, szakáll, sapka, kesztyű
Méretek: S.M.L.XL.XXL.XXXL.
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 10000 Forint
Kaució: 10000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek