Termék Adatlap:
Minnie egér sétáló jelmez
Leírás:

 Minnie egér sétáló jelmezünk már társa, Mickey nélkül is sokfelé kóborolt... Nagyon szeretnek vele fotózkodni a gyerekek falunapon, születésnapokon. Közkedvelt figura. Ruhatára komplett, semmilyen kiegészítőt nem kíván. Kérjük, hogy sáros időben, vizes füvön saját cipőt viseljenek, mert a fokozott igénybevétel után nem lehet szépen kitisztítani a cipőjét a világos színe miatt! Nagy feje miatt sérülékeny, ezért nem postázható, csak személyesen kölcsönözhető!

További fotók a képre kattintva.

Tartozékai: Ruha, blúz, nadrág, kesztyűk, cipők, nagy fej
Méretek: S.M.L.XL.
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 10000 Forint
Kaució: 10000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek