Termék Adatlap:
Miraculous katicabogár jelmez
Leírás:

Manapság rendkívül elterjedtek az animációs filmek világából ismert szuperhős szereplők. Talán a legfelkapottabb hősnő most a lányok körében ez a katicabogár karakter. Fekete macska jelmez kisebb méretben kölcsönözhető, s

a képre kattintva megtekinthető.

Ehhez a jelmezhez nem kell már semmit vásárolnod, teljes szettet kapsz. De ha valakit szeretnél meglepni, kesztyűt árusítunk. Jelmezünk kölcsönzési díja tartalmazza a táskát és a parókát is. Utóbbira kauciót kérünk, mely a kölcsönzés végén visszajár, ha vigyáztál rá. (Mértéke 2.000 forint)

Tartozékai: Overál, szemmaszk, táska, paróka
Méretek: 122-128 cm, 134-140 cm, 146-152 cm
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 5000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek