Termék Adatlap:
Monster High jelmezek
Leírás:

A Monster High iskala szörnyecskéiről szőtt történet talán legkedveltebb figurája Draculaura, de többféle boszilányt is tartunk. Minden jelmezünk más-más méret, mindet parókával adjuk. (A cipő nem tartozéka a jelmezeknek).

  Aképre kattintva  valamennyi megtekinthető, s fotóik alatt olvasható a méretük is.

Az Abby Bominable és Lagoona Blue jelmezünket  molettebb kislányok is viselhetik, mert sztreccsesek. Frenkie Stein jelmezünk vékony kislányokra jobb, mert nem nyúlik az anyaga. Draculaura felnőtt XS-es, így csak magasabb nagylányokra való és 7.000 forint a kölcsönzési díja cipőtakaróval, neccharisnyával.

Tartozékai: Szoknya, blúz, harisnya, paróka
Méretek: 122-128 cm, 134-140 cm, 146-152-158 cm, XS.
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 5000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek