Jelmezkölcsönzés „Covid 19” idején

2021. január 16
1223
Jelmezkölcsönzés „Covid 19” idején

Kölcsönzőnk 2021 farsangi időszakában is várja Önöket!

A kölcsönzés mellett a járványhelyzetre való tekintettel megvásárolható jelmezeket is kínálunk, így kevesebb ruhapróbára és személyes találkozásra van szükség. Az általános korlátozó intézkedések miatt néhány új szabályt be kell tartani a kölcsönzés alkalmával is, ezért változtatnunk kellett a kölcsönzés menetén.

A távolságtartás szabályainak megfelelően kérjük, hogy csak a kölcsönzésben érintett személyek lépjenek be az üzletbe, ahol az eladókon kívül egyszerre maximum 8 fő tartózkodhat! Ha gyermek részére kölcsönöznek, akkor csak egy felnőtt kísérje!
- Kérjük, hogy személyesen csak az esemény időpontjának pontos ismeretében keressék fel üzletünket, mert a nélkül nem tudják előre lefoglalni a jelmezüket. Addig is tájékozódhatnak a honlapunkról vagy kérhetnek információt telefonon.
- Szájmaszk használata - a jogszabály alapján - a felnőtteknek és a gyerekeknek is kötelező! Az álarcokat, maszkokat nem, vagy csak orrot és szájat eltakaró maszkban lehet felpróbálni, vagy az arc elé tartani (óvodásoknak is).
- Célszerű a honlap segítségével előre kiválasztani, hogy milyen jelmezt szeretne a farsangra. Ha van 2-3 alternatívája, a helyszínen hamarabb tud majd végezni. Minden jelmez terméklapján részletes információ található arról, hogy mekkora méreteink vannak valamiből és mit tartalmaz egy-egy jelmez a megadott kölcsönzési díjért. Ahol tudtunk, több képet is feltettünk, lapozza a képeket!  Arra, hogy szabad-e az adott időpontra egy konkrét jelmez, e-mailben nem, csak telefonon tudunk válaszolni nyitvatartási időben. Telefonon továbbra s
em lehet lefoglalni, csak személyesen.
-  A gyermek jelmezeket személyesen nélkülük is le tudják foglalni, de ehhez pontos méreteket kérünk: magasság, (nem a ruhamérete, mert az gyártótól függően eltérő lehet) derék és mellbőség. A hosszú ruhák, overállos jelmezek miatt célszerű megmérni azt is, hogy válltól-bokáig milyen hosszú legyen a jelmez.

-Az Önök biztonsága érdekében kézfertőtlenítőt helyeztünk ki.

Köszönjük megértésüket!

Szeretettel várjuk Önöket 2021-ben is!