Ez a cikk archiválva lett. A weboldalról már közvetlenül nem elérhető.

Kölcsönzőnk 2023. farsangi időszakában is várja Önöket

2023. január 26
1168
Kölcsönzőnk 2023. farsangi időszakában is várja Önöket

 Bár nincsenek korlátozó intézkedések, folyamatosan ügyelünk arra, hogy ne tegyünk ki senkit fertőzésveszélynek. Hiszen - reményeinkkel ellentétben - a covid vírus egyes variánsai velünk maradtak, és a téli hónapokban az influenza is gyakran okoz járványokat.

- Kézfertőtlenítő spray most is a rendelkezésükre áll.

- Kérjük, hogy ne hozzák el gyermeküket ruhapróbára, ha betegség miatt nem mehet óvodába, iskolába, és amiatt ér rá. (Lehetőség szerint oldják meg a testvérek felügyeletét, hiszen nekik sem muszáj kísérniük azt, akinek kölcsönözni szeretnének. Így hamarabb végeznek.)

-Az álarcokat, maszkokat nem -vagy csak az arc elé tartva - lehet "felpróbálni".

- A ruhapróbákon egy fő részére egyszerre csak 3 darab jelmezt lehet bevinni a próbafülkébe. A kölcsönzés mellett megvásárolható jelmezeket is kínálunk, -mind a használt jó állapotú és tiszta, mind új original csomagolású gyermek jelmezeinkből - így esetenként kevesebb ruhapróbára van szükség.
- Ha gyermek részére kölcsönöznek, akkor - a zsúfoltság elkerülése érdekében - lehetőség szerint csak egy felnőtt kísérje!

- Kérjük, hogy személyesen csak az esemény időpontjának pontos ismeretében keressék fel üzletünket, mert a nélkül nem tudják előre lefoglalni a jelmezüket. Addig is tájékozódhatnak a honlapunkról vagy kérhetnek információt telefonon.
- Célszerű a honlap segítségével előre kiválasztani, hogy milyen jelmezt szeretnének a farsangra. (Ha van 2-3 alternatíva, a helyszínen hamarabb tud majd végezni.) Minden jelmez "termék adatlapján" részletes információ található arról, hogy mekkora méreteink vannak valamiből és mit tartalmaz egy-egy jelmez a megadott kölcsönzési díjért. Ha elolvassák ezeket, azonnali segítséget kaphatnak az adott jelmezről. Amelyik jelmezről tudtunk, több képet is feltettünk, - hiszen már többet kaptunk Önökől is - Lapozzák a fotókat! 

- Arra, hogy szabad-e az adott időpontra egy konkrét jelmez, csak telefonon tudunk válaszolni  nyitvatartási időben, - e-mailben nem - mert az percről-percre változhat.

- Telefonon jelmezt eltetetni nem lehet, foglalás csak személyesen lehetséges.

-  A gyermek jelmezeket személyesen nélkülük is le tudják foglalni, de ehhez pontos méreteket kérünk: magasság, (nem a ruhamérete, mert az gyártótól függően eltérő lehet) derék és mellbőség. A hosszú ruhák, overállos jelmezek miatt célszerű megmérni azt is, hogy válltól-bokáig milyen hosszú legyen a jelmez.
- Szezonban nem tudunk jelmezt postázni, csak személyesen kölcsönözhetőek.

Szeretettel várjuk Önöket 2023-ban is!