Ez a cikk archiválva lett. A weboldalról már közvetlenül nem elérhető.

Kölcsönzőnk 2024. farsangi időszakában is várja Önöket

2023. november 16
1378
Kölcsönzőnk 2024. farsangi időszakában is várja Önöket

Hamarosan  itt a várva-várt farsang, üzletünk január 25-től minden nap meghosszabbított nyitva tartással várja Önöket: 9-18 óráig. Ha ennél hamarabb van szükségük a jelmezre, kérjük jelentkezzenek be, mert december végén és januárban nyitva tartásunk rövidített lesz.

 Kérjük, hogy személyesen az esemény időpontjának pontos ismeretében keressék fel üzletünket, mert anélkül nem tudják előre lefoglalni a jelmezüket. Addig is tájékozódhatnak a honlapunkról, de szívesen adunk információt telefonon is.
- Célszerű a honlap segítségével előre kiválasztani, hogy milyen jelmezt szeretnének a farsangra. Ha van 2-3 alternatívájuk, akkor a helyszínen hamarabb tudnak majd végezni. Minden jelmez "termék adatlapján" részletes információ található arról, hogy mekkora méreteink vannak valamiből és mit tartalmaz egy-egy jelmez a megadott kölcsönzési díjért. Ha elolvassák ezeket, azonnali segítséget kaphatnak az adott jelmezről. Mivel sok jelmezrünkről már
több képet is kaptunk Önökől, ezeket is feltettünk, ezzel is megkönnyítve a választást - Lapozzák a fotókat! 

- Arra, hogy szabad-e az adott időpontra egy konkrét jelmez, csak telefonon tudunk válaszolni  nyitvatartási időben, - e-mailben nem - mert az percről-percre változhat.

- Telefonon jelmezt eltetetni nem lehet, foglalás csak személyesen lehetséges, látatlanban nem.

-  A gyermek jelmezeket személyesen nélkülük is le tudják foglalni, de ehhez pontos méreteket kérünk: magasság, (nem a ruhamérete, mert az gyártótól függően eltérő lehet) derék és mellbőség. A hosszú ruhák, overállos jelmezek miatt célszerű megmérni azt is, hogy válltól-bokáig milyen hosszú legyen a jelmez. Utóbbiakat azonban érdemes felpróbálni lefoglalás előtt, mert az előre lefoglalt jelmezeket nem tudjuk később kicserélni, mivel azt eltesszük Önöknek, így már nem tudjuk kiadni ugyanarra az időpontra másnak.

A kölcsönözhető jelmezeink mellett megvásárolható jelmezeket is kínálunk, egyrészt a használt jó állapotú és tiszta jelmezeinkből, másrészt új, original csomagolású gyermek jelmezeinkből. Ezeket postán is el tudjuk juttatni Önökhöz, a használt jelmezeket azonban célszerű megszemlélni vásárlás előtt.

- Szezonban nem tudunk jelmezt postázni, csak személyesen kölcsönözhetőek.

Szeretettel várjuk Önöket 2024-ben is!