Termék Adatlap:
Boszorkány lány jelmezek
Leírás:

A legkisebbek is misztikus érdeklődést tanusítanak a boszorka jelmezek iránt, pedig nemigen jártak még Halloween partin. Persze farsangkor vagy szülinapi zsúron is viselhetik ezt az egyszerű ruhácskát. Valószínűleg a mesék világából ismerik, hiszen a klasszikus magyar meséknek is sokszor főszereplője ez a karakter.

A különböző méretek eltérő fazonúak. Iskolai szereplésekre rusnya banya jelmezünk is van 134-140-146 cm méretben. A nagyobb méretek 3.500-5.000 forintosak. Többfélét kínálunk eladásra is 3-5 ezer forintig.

Nagylányok már a felnőtt jelmezeinkből is válogathatnak. További fotóinkon látható néhány, ha lapozod a képet. Ezekhez kiegészítő kellékeket is árusítunk.

Tartozékai: Ruha, kalap
Méretek: 122-128 cm, 146-152-158 cm
Kölcsönzés menete ?
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek