Termék Adatlap:
Grinch jelmez (2 féle)
Leírás:

Szezonban a jelmezt nem postázzuk, csak személyesen kölcsönözhető!

Grincs egy zöld, szőrös lény, aki ki nem állhatja a karácsonyt, és el akarja lopni.
Az aprócska Kifalvában élő Kiket,  - akik imádják az ünnepeket, főleg a karácsonyt - utálja. Mindent elkövet, csakhogy ne kelljen érintkeznie az emberekkel. Egyedül él a kutyájával. Gyűlöli a Karácsonyt is, mert gyermekkorából rossz emlékeket őriz. Véleménye szerint „-az egész karácsonyi ünnep kész röhej”.

Szenteste a zöld, szőrös lény elhatározza, hogy egyszer s mindenkorra véget vet a karácsonynak. Mikulásnak öltözve a Kik minden karácsonyi dekorációját és ajándékát egy hatalmas zsákba gyűjtve ellopja tőlük az ünnepet.

A történet vége természetesen happy end. Számodra is az lesz, ha ezt az ötletes jelmezt magadra öltöd - inkább egy Halloween partyn, mint egy Mikulás ünnepségen!

Lapozd a képet, hogy lásd mindkét féle jelmezünket. Kölcsönzési díjukat, mely eltérő, a fotóik alatt feltüntettük!


Tartozékai: Nadrág, felsőrész, maszk sapkával, kesztyű, öv
Méretek: S-M. M-L.
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 20000 Forint
Kaució: 10000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek