Termék Adatlap:
Hosszú barokk női jelmezek (14 fazonban)
Leírás:

 Minden jelmezünk egyedi, saját készítésű és a fotóra kattintva valamennyi megtekinthető. Közöttük az Önöktől kapott fotók is, melyeket köszönünk.

A barokk kor stílusjegyeit hordozó bővebb és díszesebb stílusú öltözékeinkhez abroncsos alsószoknya dukál, ezért nagyobb szabású eseményekre javasoljuk őket. Madame Gold, Silver, Purple, Black, Blue jelmezeinkhez férfi párokat is tudunk biztosítani. Kölcsönzési díjuk változó, azok anyagától és  fazonjától függően, a képek alatt olvasható.

 Barokk paróka külön kölcsönözhető hozzájuk.

További jelmez ötletek ebből a korból lentebb láthatóak.

Tartozékai: Szoknya, felsőrész, abroncsos alsószoknya
Méretek: S.M.L.XL.
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 10000 Forint
Kaució: 10000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek