Jelmezek
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek
 • Felnőtt jelmezkölcsönzés:

  Egész évben számos olyan alkalom adódhat, amikor jelmezes bulikat rendezhetnek, amelyeken bármilyen stílusú maskarát viselhetnek: farsang, születésnap, bolond ballagás, stb. Azonban vannak olyan események, amelyek hagyományokon alapulnak, mint például a  Húsvét, a Mikulás, s újabban a Halloween. Kínálatunkban igyekszünk mind többféle rendezvényhez széleskörű választékot nyújtani.

  Ha nincs konkrét elképzelése, hogy mit viseljen, akkor se csüggedjen, hiszen a kölcsönzőnkben egész évben a rendelkezésére állunk és szívesen segítünk a megfelelő jelmez kiválasztásában. Az utóbbi években különösen sok egyedi, ötletes jelmezt szereztünk be. Arra is törekszünk , hogy minden jelmez mellé jelmez párt kínáljunk, ha összeöltözne a párjával, barátjával, vagy akár gyermekével.

  Persze nem feltétlenül kell rendezvény ahhoz, hogy beöltözzön. Ha a párját szeretné meglepni, nálunk megtalálja az erre legmegfelelőbb szexi darabot. Ha egy barátja legény -vagy leánybúcsújára keres ötleteket, vagy kisfilmet forgatna, portfóliót készíttetne, bátran forduljon hozzánk!

  Jelmezeinket érdemes előre lefoglalni, melyet kaució megfizetésével tehet meg az esemény időpontjának pontos ismeretében. Mivel a kaució a kölcsönzés végén visszajár, ezt csak készpénzben van lehetőség befizetni, a kölcsönzési díj megfizetésére azonban bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll.

 • Gyermek jelmezkölcsönzés:

  Farsangi időszakban a gyermekek gyakran extrém kérésekkel állnak elő, hogy minek is szeretnének beöltözni. Ha problémája akadt a kívánt jelmez beszerzésével, tekintse meg kínálatunkat, amelyben klasszikus és modern mesehősök, egyszerű, kedves állatfigurák, és különleges licenc darabok, igazi ritkaságok is megtalálhatóak - legyen az akár a gyermekek kedvenc filmszereplője vagy szuperhőse.

  Nem csak farsangra tudunk jelmezt biztosítani, hiszen egyre terjed már nálunk is a Halloween szokása, vagy gyermekzsúrokra, szülinapokra, óvodai - és iskolai rendezvényekre is bátran jöhetnek egész évben. Babajelmez kínálatunk is bővült, így pl. baba fotózáshoz, családi összejövetelekre is könnyebben választhatnak a család minden tagjának. Össze is öltözhetnek gyermekükkel.

  Ha a honlapunkon látható kínálatunk  tetszik, szeretettel várjuk gyermeküket egy ruhapróbára. Nagy örömet okoz nekünk, ha látjuk a gyerkőcök elégedett arcát - azt a széles mosolyt - amikor önfeledten öltik magukra a kiválasztott maskarát.

  Gyermek jelmezeink egész évben elérhetőek, de célszerű előre lefoglalni, ha már megvan a jelmezes bál időpontja. Nyáron bejelentkezés szükséges, mert nyitvatartásunk rövidített.

Pár éve a kölcsönző kibővült, ezért már nem kell sokat várni a ruhapróbákra akkor sem, ha egyszerre sokan vannak, mint pl farsangkor vagy Halloweenkor.

Jelmezkölcsönzéskor minden olyan kiegészítőt biztosítunk a jelmezeinkhez, amely megadja karakterének jellegét. Ezeket nem kell külön kérni, és nem kell értük külön bérleti díjat fizetni. De ha még egyebet is szeretnének, azt is ki tudják kölcsönözni a jelmezük mellé, vagy akár önmagában is.

Jelmezkínálatunk mellett egyre többféle kelléket árusítunk. Ha szeretne egy saját maszkot, vámpír fogat, angyal szárnyat, stb.... ezeket meg tudja vásárolni. Az eladó jelmezeink, kiegészítő kellékeink ITT elérhetőek.