Termék Adatlap:
Mikulás öltözékek hagyományos stílusban
Leírás:

Hagyományos magyar Télapó öltözék a hosszú kapucnis kabát. Egyre többen keresik azonban a sapkás változatát, így mi mindkét fajtát tartjuk. Jó minőségű, bélelt, de nem vastag, matt plüss anyagú kabát nadrággal.

Jelmezeink minden alapvető kiegészítőt tartalmaznak, -lentebb felsoroltuk - de bérelhető még hozzájuk: paróka, szemüveg, mikulás bot, csengettyű, zsák, pót pocak, csizma szár. Ezeket és a kölcsönési díjukat a képre kattintva megtekinthetik.

Csizmát nem tartunk, ennek a jelmeznek az előnye, hogy félcipővel is viselhető, mert hosszú nadrágos. Csizmaszár azonban kölcsönözhető.

 Mikulás öltözéket, egyéb kellékeket,  szakállakat árusítunk is.

Tartozékai: Nadrág, hosszú kapucnis kabát vagy sapka, öv, szakáll, kesztyű
Méretek: S.M.L.XL.XXL.XXXL.
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 15000 Forint
Kaució: 10000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek