Termék Adatlap:
Tigris sétáló/kabala jelmez
Leírás:

 Tigris jelmez a népszerű Micimackó meséből, minden gyermek szereti, aki ismeri a mesét. Öröm vele fotózkodni, gyermeknapok, szülinapi partik kedvenc szereplője lehet.

Polár anyagú kezes-lábasát kesztyűk és cipők egészítik ki, utóbbit azonban csak benti használatra javasljuk, és kizárólag zoknira vehető fel, cipőre nem. Átlagos felnőtt mérete miatt bárkire jó lehet. Szükség szerint pót-pocakot biztosítunk hozzá. Feje könnyen le-felvehető, de mérete miatt sérülékeny, ezért nem áll módunkban postázni, csak személyesen kölcsönözhető!

További fotók a képre kattintva!

Tartozékai: Kezes-lábas, kesztyűk, cipők, nagy fej
Méretek: Egyméretes, felnőtt
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 20000 Forint
Kaució: 10000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek