Termék Adatlap:
Zorró jelmez
Leírás:

A gazdag nagybirtokos fia, Don Diego de la Vega  a titokzatos Zorro álarca mögé rejtőzve sikerrel vívja egyszemélyes harcát California vaskezű kormányzója és a spanyol uralom ellen. Éjjel fekete ruhában, álarcban, rettenthetetlen hősként harcolt a hatalom kegyetlenkedései ellen, kettős személyiségéről környezete, családtagjai sem tudtak. Oltalmazta a gyengéket, a kiszolgáltatottakat, és bosszút állt az elszenvedett igazságtalanságokért.

Népszerű hős, a gyerekek szeretnek a maskarájába bújni. Jelmezeink mérettől függően eltérően néznek ki, de kardot mindhez adunk.

Az eladó fazon a képre kattintva látható.

Tartozékai: Nadrág, felsőrész, kalap, szemlekötő, pelerin, kard
Méretek: 116 cm, 134-140-146 cm
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 4000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek