A kölcsönzés menete, kölcsönzési feltételeink:

Kölcsönzőnkben igen sokféle öltözéket kínálunk, ezért a választás megkönnyítésére ruháinkat katalógusokba rendeztük. Az Önöknek tetsző darabokat fel lehet próbálni, és akár azonnal el lehet vinni vagy le lehet foglalni egy későbbi időpontra.

Minden ruha vagy kellék (tárgy) kikölcsönzésekor kaució-t kell fizetni. A kaució egyben a foglaló is. A farsangi szezonban a gyermek jelmezekre nem kérünk kauciót, de előre elkérjük a teljes bérleti díjat. Ebből a foglaló mértéke csak 50%. A jelmez indokolt lemondása esetén a foglalón felüli részt visszafizetjük. Csoportos táncruhakölcsönzéskor foglalót kell fizetni, kauciót a legtöbb esetben nem kérünk.

A kölcsönzés lemondásakor a foglaló nem jár vissza, hiszen a bérlő által lefoglalt tárgyat megtartjuk számára, és nem adjuk ki másnak ugyanarra az időpontra.

A kibérelt tárgyakat bárki elviheti, aki felmutatja a ruhafoglaló lapot. Azonban csak érvényes személyi igazolványa és lakcímkártyája bemutatása ellenében adjuk ki és ruhabérleti szerződést kötünk. Ekkor kell megfizetni a bérleti díjat is. Üzletünkben csak készpénzfizetési lehetőség áll rendelkezésre - a kaució miatt, mely Önöknek a kölcsönzés végén visszajár.

A jelmezeket legkorábban az esemény előtti napon lehet elvinni és az azt követő első nyitva tartási napon kell visszajuttatni. Az alkalmi gyermek és felnőtt ruhák már az esemény előtt két nappal elvihetőek, a táncruhákat pedig a főpróbára odaadjuk.

 A kölcsönzés idejére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk (hátul az udvarban) a kölcsönző mellett!

visszaszállításkor az esetleges sérülések javítási költségeit, hiány esetén a jelmez/ruha vagy kiegészítő pótlási értékét meg kell téríteni a kölcsönző részére, mely levonásra kerül a kaucióból. Késedelmes visszaszolgáltatás esetén 2.000 Ft késedelmi díjat számítunk fel naponta. A kikölcsönzött jelmezeket/ruhákat/kiegészítőket levetett állapotban kérjük vissza, azok varrása, mosása, vasalása, átalakítása szigorúan tilos!

Jelmezeinket (csak szezonon kívül) futárszolgálattal el tudjuk juttatni az ország bármely pontjára, egyéb ruhaneműt nem postázunk, csak ha megvásárolják azokat.

Az elsőáldozó és koszorúslány ruha próbák a farsangi szezonban szünetelnek. Kérjük érdeklődjenek telefonon!