Termék Adatlap:
Fiona jelmezek (2 fazonban)
Leírás:

 Fiona eleinte igencsak csalódott, hogy a szőke herceg helyett egy nagydarab ogre érkezett a kiszabadítására. A hercegnő azonban éjszakánként csúf, zöld ogrelánnyá változik, s az átkot csak a a szerelem első csókja törheti meg. Szerencsére különös vonzalom alakul ki a zöld szörny és a királylány között, az átok megtörik, és  Fiona örökre ogrelány marad.

Ha szeretnél a bőrébe bújni, a ruha mellé zöld arcfestéket is be tudsz szerezni nálunk. Jelmezeink eltérő fazonúak, s a képre kattintva megtekintheted. Fotóik alatt olvashatod a méretüket is.

Tartozékai: Ruha, fejdísz
Méretek: 110-116-122 cm, 140-146 cm
Kölcsönzés menete ?
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek