Koszorúslány ruhák
 • A menyasszony gyakran választ gyermekkorú kísérő lányokat és fiúkat, akik viszik a menyasszony uszályát,  gyűrűpárnán a karikagyűrűket, rizst vagy rózsaszirmot szórnak, stb. Nekik érdemes ugyanolyan színű ruhát választani mint a felnőtteknek, hogy a színharmónia ne törjön meg. Hiszen a nyoszolyó lányok is emelik megjelenésükkel az esküvő fényét. Emlékezetes fotók készülhetnek, örök élmény ez a kicsiknek is.

  Azonban a kisebbek ruhájának kiválasztása nem mindig egyszerű feladat. Ruhakínálatunk kialakításakor kiemelten figyeltünk arra, hogy üzletünkben a kislányok megtalálhassák a nekik tetsző kísérő ruhákat, akár egyforma színben és fazonban is a bébi korosztálytól a kamasz méretig. Kisfiúknak pedig öltönyt, bocskait, frakkot kínálunk már 1 éves kortól.

  Vásárlóink visszajelzései alapján bizton állíthatjuk, hogy Debrecen legnagyobb koszorúslány gyermekruha kínálatából válogathatnak itt! Nem érdemes azonban túl hamar jönni. Fél év nagy idő egy gyermek fejlődésében, testalkata változhat. Különösen az elsőáldozó korba érő kamaszlányok esetében.

  A ruhapróbákhoz szükséges az esemény időpontjának pontos ismerete is, hogy le lehessen foglalni a kiválasztott öltözéket. Amennyiben a honlapon megtetszett a kínálatunk, szeretettel fogadjuk a kicsiket egy ruhapróbára. Célszerű telefonos egyeztetés a koszorúslány és áldozó ruhák próbájához. Esetenként nyitvatartásunk rövidített, ezért kérjük, hogy előre telefonáljanak, és jelentkezzenek be, valamint ellenőrizzék az oldalunkon a nyitvatartási időnket, mielőtt betérnek hozzánk!

  Ha pedig vásárolni szeretnének, mindig akad néhány eladó darab, melyeket postai úton eljuttatunk Önökhöz. Kölcsönzés azonban csak személyesen lehetséges.

 • A felnőtt koszorúslányok feladata, hogy mindig a menyasszony körül legyenek és támogassák őt a szertartáson, de már előtte is. Kiemelt fontosságú feladat lehet a gyermek koszorúslányok koordinálása, segédkezés a fotózáson, valamint a menyasszony "kiszolgálása", hiszen ő nem tud elszaladni egy üveg ásványvízért, egy napernyőért, zsebkendőért, ha szüksége van ezekre.

  A csúcspont persze az ifjú pár felkísérése a szertartás helyszínére, a megfelelő öltözékkel is emelve az esemény ünnepélyességét.

  Kínálatunkban különféle színű és fazonú koszorúslány -és alkalmi ruhák közül válogathatnak.   Nem kell kiegészítőket sem külön keresniük, hiszen tőlünk ezeket megkapják a ruhához.

  Menyasszonyoknak menyecske ruhákat kínálunk, báli ruháink mellett pedig a férfiakra is gondoltunk, nekik szmokingot, bocskai öltönyt, frakkot tartunk.

  A kínálat megújítása folyamatos készlet cserét tesz szükségessé, ezért jó állapotú, - esetenként új - felnőtt alkalmi ruháink nagy része most meg is vásárolható.

Alkalmi, koszorúslány - és áldozó ruháink mellé biztosítjuk a kiegészítőket, hogy öltözékük teljes legyen. Ezekért nálunk nem kell külön bérleti díjat fizetni. Pl. abroncsos alsószoknya, kesztyű, fejdísz, fátyol, nyakpánt, kis táska, abroncsos alsószoknya, spanyol öv, csokornyakkendő, stb... Azonban mindig akadnak megvásárolható darabok is, melyeket ITT megtekinthetnek.