Termék Adatlap:
Miracoulos katica jelmezek (2 fazonban)
Leírás:

Manapság rendkívül elterjedtek az animációs filmek világából ismert szuperhős szereplők. Talán a legfelkapottabb hősnő most a lányok körében ez a katica karakter. Eladó, új jelmezünk is van, mely a képre kattintva megtekinthető.

Ehhez a jelmezhez nem kell már semmit vásárolnod, teljes szettet kapsz, ha kikölcsönzöd. De ha szeretnél saját kesztyűt, árusítunk, melyet szintén a képre kattintva megtekinthetsz. Az egyik jelmezünk kölcsönzési díja tartalmazza a táskát és a parókát is. Utóbbira kauciót kérünk, mely a kölcsönzés végén visszajár, ha vigyáztál rá. (Mértéke 2.000 forint)

 

Tartozékai: Overáll, szemmaszk
Méretek: 104 cm-től 152 cm-ig
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 6000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek