Termék Adatlap:
Monster High jelmezek (4 féle karakter)
Leírás:

A Monster High iskala szörnyecskéiről szőtt történet talán legkedveltebb figurája Draculaura, de többféle boszilányt is tartunk. Minden jelmezünk más-más méret, mindet parókával adjuk. (A cipő nem tartozéka a jelmezeknek).

  Aképre kattintva  valamennyi megtekinthető, s fotóik alatt olvasható a méretük és egyedi kölcsönzési díjuk, valamint az eladó karaktereknél ezt jeleztük.

Az Abby Bominable és Lagoona Blue jelmezünket  molettebb kislányok is viselhetik, mert sztreccsesek. Frenkie Stein jelmezünk vékony kislányokra jobb, mert nem nyúlik az anyaga. Draculaura felnőtt XS-es, így csak magasabb nagylányokra való és 7.000 forint a kölcsönzési díja cipőtakaróval, neccharisnyával.

Tartozékai: Szoknya, blúz, harisnya, paróka
Méretek: 122-128 cm, 134-140 cm, 146-152-158 cm, XS.
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 6000 Forint
Vissza
Jelmez kiegészítő kellékek

Itt megtekinthetik azokat a jelmez kiegészítőinket, amelyeket a jelmezek tartozékaként biztosítunk a kölcsönzéskor. (minden jelmez terméklapján megtalálható) De van sok olyan is, amit önállóan is kikölcsönözhetnek. Ezeknek  a bérleti díját feltüntettük.

Azonban mindig akadnak eladó darabok is, amelyeket elsősorban személyesen, az üzletben tudnak megvásárolni: paróka, arcfesték, vámpír fog, bajusz, szemüveg, álarc, stb...... ( webáruházat nem működtetünk, ezért nem postázunk)

Nyilvántartásunk a teljesség igénye nélkül készült, de folyamatosan igyekszünk aktualizálni az eladó kellékek listáját, így fokozatosan frissül.

Jelmez kiegészítő kellékek