Táncruhák
Táncruha kiegészítő kellékek

Ha már van táncruhád, de még valami hiányzik: karakter cipők, kalapok, kesztyűk, parókák, cilinderek, sétapálcák, stb... külön is kölcsönözhetőek, elsősorban ezeket mutatjuk be itt.  (csizmát nem tartunk)

Ha tőlünk bérled a táncruhádat, ahhoz biztosítjuk a kiegészítőket is,  a kölcsönzési díj tartalmazza ezeket.

Ha vásárolni szeretnél valamit, azt  érdemes időben megrendelni.

Táncruha kiegészítő kellékek

Ha szalagavatóra, vagy gólyabáli nyitótáncra készülsz az osztályoddal, minőségi táncruhák kínálatával várunk üzletünkben. Egyesületek, pedagógusi -vagy szülői közösségek fellépéseire is segítünk kiválasztani a megfelelő összeállítást. A kölcsönözhető ruhák mellett többféle tánchoz is kínálunk eladó táncruhákat.

Csoportok, osztályok esetében - egy előre megbeszélt időpontban -  iskolátokban, táncpróbátokon vagy a kölcsönzőben- levesszük a méreteket, és már a főpróbára is biztosítjuk az egyéni méretre alakított ruhákat. A sztreccses ruhákat, szoknyákat postán is el tudjuk nektek juttatni az előzetesen bekért méretek alapján.

Táncotok kiválasztásánál nem csak a jó zene és a megfelelő tánctanár megválasztása a fontos. Legalább annyira meg fogja határozni a sikert a stílusos táncruha is, mert sokat segít a koreográfia érvényre juttatásában. A legfontosabb ezért, hogy a ruha stílusa a zenével összhangban legyen, s nem utolsó szempont az sem, hogy Te jól érezd magad benne, ne feszélyezzen a viselése.

Tapasztaljuk, hogy nem könnyű sok szereplőnek összehangolni az elképzelését. De egy azonos fazonú vagy színű ruhába öltözött csoport szebb látványt nyújt a kívülálló számára, mint pl. keringőzésnél a többféle stílusú menyasszonyi ruhák kavalkádja. Ezért kompromisszumokra van szükség mind a fazon, mind a szín és az árak tekintetében.

Kisgyermekek részére nem tartunk táncruhákat. Táncruháinkat csak csoportosan kölcsönözzük! Latin és keringő táncruháinkból van megvásárolható  is csoportok részére.

Szeretettel várjuk érdeklődéseteket!