Termék Adatlap:
Fehér tüllös keringő táncruha
Leírás:

Eladó menyasszonyi ruha 7 rétegű szoknyával,  4 réteg minőségi fátyol tüll rátéttel. A felsőrészén keskenyen rakott tüll díszítés van  csipkés mellrésszel. Mell alatt és csípőben gyöngyhímzéses övvel van kiemelve. Csípőben szabott, hosszított derékrésszel készült. Halcsont bevarrásos, bősége hátul fűzéssel állítható. Hófehér, így UV fényben jól világít, amint az a további fotóinkon - a képre kattintva - látható. Pánt kérhető rá.

Elérhető mennyiség 20 darab: 9 db egyszer használt, hibátlan és 11 db teljesen új.

Csoportok, egyesületek, önkormányzatok, iskolák részére érdemes beruházni egy  ennyire új és divatos, fűzéssel könnyen alakítható, vegyes hosszúságú és méretű ruhára, mert ekkora mennyiségből évekig kijön akár 10-15 fős csoport részére is a megfelelő méret. A ruhák mérettáblázatát megadjuk, számlával kerül ennyibe, +Áfa nincs. Egytételű vásárlás esetén nagy kedvezményt biztosítunk.

Nem kölcsönözhető, csak eladó. Egyéni vásárlási szándék esetén a uhapróbához bejelentkezés szükséges a magasság, a mell-és a derékbőség előzetes megadásával.

Tartozékai: Ruha, abroncsos alsószoknya
Méretek: 34-44-ig
Kölcsönzés menete ?
Táncruha kiegészítő kellékek

Ha már van táncruhád, de még valami hiányzik: karakter cipők, kalapok, kesztyűk, parókák, cilinderek, sétapálcák, stb... külön is kölcsönözhetőek, elsősorban ezeket mutatjuk be itt.  (csizmát nem tartunk)

Ha tőlünk bérled a táncruhádat, ahhoz biztosítjuk a kiegészítőket is,  a kölcsönzési díj tartalmazza ezeket.

Ha vásárolni szeretnél valamit, azt  érdemes időben megrendelni.

Táncruha kiegészítő kellékek