Termék Adatlap:
Fehér tüllös keringő táncruha
Leírás:

Menyasszonyi ruha 7 rétegű szoknyával,  4 réteg minőségi fátyol tüll rátéttel. A felsőrészén keskenyen rakott tüll díszítés van  csipkés mellrésszel. Mell alatt és csípőben gyöngyhímzéses övvel van kiemelve. Csípőben szabott, hosszított derékrésszel készült. Halcsont bevarrásos, bősége hátul fűzéssel állítható. Hófehér, így UV fényben jól világít, amint az a további fotóinkon - a képre kattintva - látható. Pánt kérhető rá. Kis létszámú csoportok részére kölcsönözhető.

Elérhető mennyiség 20 darab: 9 db egyszer használt, hibátlan, 11 db teljesen új.

A megadott darabonkénti eladási ár arra vonatkozik, ha egyszerre vásárolják meg a 20 darabot.  Egyesével nem eladó és nem kölcsönözhető. Abroncs külön vásárolható hozzá.

Csoportok, egyesületek, önkormányzatok, iskolák részére érdemes beruházni egy  ennyire új és divatos, fűzéssel könnyen alakítható, vegyes hosszúságú és méretű ruhára, mert ekkora mennyiségből évekig kijön akár 10-15 fős csoport részére is a megfelelő méret. A ruhák mérettáblázatát megadjuk, számlával kerül ennyibe, +Áfa nincs.


Tartozékai: Ruha, abroncsos alsószoknya
Méretek: 34-44-ig
Kölcsönzés menete ?
Bérleti díj: 30000 Forint
Vissza
Táncruha kiegészítő kellékek

Ha már van táncruhád, de még valami hiányzik: karakter cipők, kalapok, kesztyűk, parókák, cilinderek, sétapálcák, stb... külön is kölcsönözhetőek, elsősorban ezeket mutatjuk be itt.  (csizmát nem tartunk)

Ha tőlünk bérled a táncruhádat, ahhoz biztosítjuk a kiegészítőket is,  a kölcsönzési díj tartalmazza ezeket.

Ha vásárolni szeretnél valamit, azt  érdemes időben megrendelni.

Táncruha kiegészítő kellékek