Miért a Sissy Ruhakölcsönző a jó választás?


Fenti jelmondatunknak megfelelően már lassan 20 éves tapasztalattal nyújtunk segítséget minden Önök számára fontos eseményhez a legmegfelelőbb öltözékek megtalálásában, legyen az keresztelő, első áldozás, farsang, szalagavató, gólyabál, esküvő, halloween, bolondballagás, legénybúcsú, klip forgatás, Mikulás, stb.

Még 2001-ben menyasszonyi ruhakölcsönzőként kezdtünk, de már akkor is kínáltunk gyermek jelmezeket és táncruhákat is. Mivel az utóbbiak iránt fokozott kereslet mutatkozott, készleteinket folyamatosan fejlesztettük, majd belevágtunk a felnőtt jelmezek kölcsönzésébe is.
A gyors ütemű készlenövekedés miatt egyre sürgetőbbé vált az üzlet kiszolgáló területének bővítésére, melyet 2013-ban meg is valósítottunk. Az új üzletünkben több mint kétszeres alapterületen és három új próbafülkével - illetve a háttérmunkákra helyben kialakított mosó- és varró helyiségekkel ma már sokkal gyorsabban tudjuk
kielégíteni ügyfeleink igényeit.
Ekkorra profilt is váltottunk, mert ahogy gyarapodott a ruhatárunk, a koszorúslány öltözékek és táncruhák mellett fokozatosan a jelmez kölcsönzés vált fő tevékenységünkké.

Választékos, minőségi kínálatunk a megfelelő ár-érték arány miatt már nem csak városunkban, hanem egész Hajdú-Biharban és a környező megyékben is nagy érdeklődésre tart számot, s a fővárosból is egyre többen keresnek meg bennünket.

Büszkék vagyunk a régióban egyedülálló gyermek koszorúslány - és fiú ruha választékunkra is, mellyel egyedi lehetőséget kínálunk azoknak a menyasszonyoknak, akik egyforma fazonú és színű ruhácskákba  szeretnék öltöztetni – a rendszerint különböző korú – koszorúslányaikat. Az első áldozók is  modern fazonú öltözékek közül választhatnak nálunk. A betérő menyasszonyoknak pedig kedvező áron kínálunk menyecskeruhákat. Női alkalmi ruháinkból 2020-ban vásárolhatnak is.

Ügyfeleink visszajelzései is fontosak számunkra, mert pl. a próbákon mindig örömmel tekintünk egy-egy csillogó gyermeki szempárra, de jó érzéssel tölt el bennünket a felnőttek elismerő megjegyzése akár a kölcsönző rendezettségére, vagy a tiszta ruhák kellemes illatára.
Az esetleges kritikai észrevételeket mindig meghallgatjuk és igyekszünk azokat - szolgáltatásaink javításával - hasznosítani. Nagy öröm számunkra, ha öltözékeinkkel emelhetjük egy-egy esemény fényét, ünnepélyességét. 

Üzletünk előtt (a hátsó udvarban) ingyenes parkolási lehetőséget is biztosítunk a kölcsönzés időtartamára, ami kényelmesebbé teszi a ruhaválasztást vagy annak elvitelét.


Az üzlet

Az eladó tér

Eladő tér

Jelmezek

Vitrin a kiegészítőkkel