"Szép ruhák a fontos napokra....."

Miért a Sissy Ruhakölcsönző a jó választás?


 Fenti jelmondatomnak megfelelően immár 23 éves tapasztalattal nyújtok segítséget sok -Önök számára- fontos eseményhez a legmegfelelőbb öltözékek megtalálásában, legyen az keresztelő, első áldozás, farsang, szalagavató, gólyabál, esküvő, halloween, bolondballagás, legénybúcsú, klip forgatás, Mikulás, stb.

 Még 2001-ben menyasszonyi ruhakölcsönzőként indultam, de már akkor is kínáltam gyermek jelmezeket és táncruhákat is. Mivel az utóbbiak iránt fokozott kereslet mutatkozott, készleteimet folyamatosan fejlesztettem, majd belevágtam a felnőtt jelmezek kölcsönzésébe is. A gyarapodó jelmeztár miatt fokozatosan a jelmez kölcsönzés vált a fő tevékenységemmé.
 A gyors ütemű készlenövekedés miatt a kölcsönző tíz év után nagyobb üzletbe költözött. Az új helyen több mint kétszeres alapterületen és több próbafülkével, illetve a háttérmunkákra helyben kialakított mosó- és varró helyiségekkel azóta már sokkal gyorsabban tudom kielégíteni ügyfeleim igényeit.

Választékos, minőségi jelmez kínálatom a megfelelő ár-érték arány miatt már nem csak városunkban, hanem egész Hajdú-Biharban és a környező megyékben is nagy érdeklődésre tart számot, s a fővárosból is egyre többen keresnek meg.

 S bár büszke vagyok  gyermek koszorúslány - és fiú ruha választékomra, mellyel egyedi lehetőséget kínálok azoknak a menyasszonyoknak, akik egyforma fazonú és színű ruhácskákba  szeretnék öltöztetni – a rendszerint különböző korú – koszorúslányaikat, vagy az első áldozó, modern fazonú öltözékeimre,  ezekből kiárusítást tatok, mert profilomat szeretném a jövőben a jelmezkölcsönzésre szűkíteni. Ezért már a női alkalmi ruhákat  is megvásárolhatják.

  Ügyfeleim visszajelzései fontosak számomra, mert pl. a próbákon mindig örömmel tekintek egy-egy csillogó gyermeki szempárra, de jó érzéssel tölt el a felnőttek elismerő megjegyzése akár a kínálat bőségére, a kölcsönző rendezettségére, vagy a tiszta ruhák kellemes illatára vonatkozik.
Az esetleges kritikai észrevételeket mindig meghallgatom és igyekszem azokat - szolgáltatásaim javításával - hasznosítani. Nagy öröm számomra, ha öltözékeimmel emelhetem egy-egy esemény fényét, ünnepélyességét. 

Az üzlet előtt (a belső udvarban) ingyenes parkolási lehetőséget is biztosítok a kölcsönzés időtartamára, ami kényelmesebbé teszi a ruhaválasztást vagy annak elvitelét.


Az üzlet

Az eladó tér

Eladő tér

Jelmezek

Vitrin a kiegészítőkkel