Miért a Sissy Ruhakölcsönző a jó választás?


Fenti jelmondatomnak megfelelően immár 22 éves tapasztalattal nyújtok segítséget minden Önök számára fontos eseményhez a legmegfelelőbb öltözékek megtalálásában, legyen az keresztelő, első áldozás, farsang, szalagavató, gólyabál, esküvő, halloween, bolondballagás, legénybúcsú, klip forgatás, Mikulás, stb.

Még 2001-ben menyasszonyi ruhakölcsönzőként indultam, de már akkor is kínáltam gyermek jelmezeket és táncruhákat is. Mivel az utóbbiak iránt fokozott kereslet mutatkozott, készleteimet folyamatosan fejlesztettem, majd belevágtam a felnőtt jelmezek kölcsönzésébe is.
A gyors ütemű készlenövekedés miatt egyre sürgetőbbé vált az üzlet kiszolgáló területének bővítésére, melyet 2013-ban sikerült megvalósítanom. Az új üzletben több mint kétszeres alapterületen és három új próbafülkével - illetve a háttérmunkákra helyben kialakított mosó- és varró helyiségekkel ma már sokkal gyorsabban tudom
kielégíteni ügyfeleim igényeit.
Ekkorra profilt is váltottam, mert ahogy gyarapodott a ruhatár, a koszorúslány öltözékek és táncruhák mellett fokozatosan a jelmez kölcsönzés vált a fő tevékenységemmé.

Választékos, minőségi jelmez kínálatom a megfelelő ár-érték arány miatt már nem csak városunkban, hanem egész Hajdú-Biharban és a környező megyékben is nagy érdeklődésre tart számot, s a fővárosból is egyre többen keresnek meg.

Büszke vagyok  gyermek koszorúslány - és fiú ruha választékomra is, mellyel egyedi lehetőséget kínálok azoknak a menyasszonyoknak, akik egyforma fazonú és színű ruhácskákba  szeretnék öltöztetni – a rendszerint különböző korú – koszorúslányaikat. Az első áldozók is  modern fazonú öltözékek közül választhatnak nálam. A  menyecske ill. női alkalmi ruhákat immár meg is vásárolhatják.

Ügyfeleim visszajelzései is fontosak számomra, mert pl. a próbákon mindig örömmel tekintek egy-egy csillogó gyermeki szempárra, de jó érzéssel tölt el a felnőttek elismerő megjegyzése akár a kínálat bőségére, a kölcsönző rendezettségére, vagy a tiszta ruhák kellemes illatára vonatkozik.
Az esetleges kritikai észrevételeket mindig meghallgatom és igyekszem azokat - szolgáltatásaim javításával - hasznosítani. Nagy öröm számomra, ha öltözékeimmel emelhetem egy-egy esemény fényét, ünnepélyességét. 

Az üzlet előtt (a hátsó udvarban) ingyenes parkolási lehetőséget is biztosítok a kölcsönzés időtartamára, ami kényelmesebbé teszi a ruhaválasztást vagy annak elvitelét.


Az üzlet

Az eladó tér

Eladő tér

Jelmezek

Vitrin a kiegészítőkkel