A kölcsönzés menete, kölcsönzési feltételeink:

Kölcsönzőnkben igen sokféle öltözéket kínálunk, ezért a választás megkönnyítésére ruháinkat katalógusokba rendeztük. Az Önöknek tetsző darabokat fel lehet próbálni, és akár azonnal el lehet vinni vagy le lehet foglalni egy későbbi időpontra.

Minden ruha vagy kellék (tárgy) kikölcsönzésekor kaució-t kell fizetni. A kauciót csak készpénzben tudja befizetni, mert az Önnek a kölcsönzés végén visszajár, nem bevétel nekünk. Előre foglalásnál a kauciót kérjük el előre, így ez egyben a foglaló is. Csoportos táncruha kölcsönzéskor előleget kell fizetni foglalóként, kauciót nem kérünk.

A kölcsönzés lemondásakor a foglaló nem jár vissza, hiszen a bérlő által lefoglalt tárgyat megtartjuk számára, és nem adjuk ki másnak ugyanarra az időpontra.

A kibérelt tárgyakat bárki elviheti, aki felmutatja a ruhafoglaló lapot. Azonban csak érvényes személyi igazolványa és lakcímkártyája bemutatása ellenében adjuk ki és ruhabérleti szerződést kötünk. Ekkor kell megfizetni a teljes bérleti díjat (készpénzben vagy bankkártyával).

A jelmezeket legkorábban az esemény előtti napon lehet elvinni és az azt követő első nyitva tartási napon kell visszajuttatni.  Az alkalmi gyermek és felnőtt ruhák már az esemény előtt két nappal elvihetőek, a táncruhákat pedig már a főpróbára is biztosítjuk.

 A kölcsönzés idejére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk (hátul az udvarban) a kölcsönző mellett!

visszaszállításkor az esetleges sérülések javítási költségeit, hiány esetén a jelmez/ruha vagy kiegészítő pótlási értékét meg kell téríteni a kölcsönző részére, mely levonásra kerül a kaucióból. Késedelmes visszaszolgáltatás esetén 2.000 Ft késedelmi díjat számítunk fel naponta. A kikölcsönzött jelmezeket/ruhákat/kiegészítőket levetett állapotban kérjük vissza, azok varrása, mosása, vasalása, átalakítása szigorúan tilos!

Felnőtt jelmezeinket -csak szezonon kívül- futárszolgálattal el tudjuk juttatni az ország bármely pontjára, egyéb ruhaneműt nem postázunk, csak ha megvásárolják azokat.

A ruhapróbákhoz  előzetes  időpont egyeztetés célszerű. (kivéve jelmez kölcsönzéskor) Kérjük, kölcsönzés előtt nézzék meg az éppen aktuális nyitvatartási idő-t.

Köszönjük érdeklődésüket, szeretettel várjuk Önöket!